hits

Hva er ditt hvorfor?

  • 07.08.2016 - kl.21:57

115 flotte forhandlere var samlet i Ås i dag, for kurs og opplæring. Jeg er stolt over å få være en av gjengen. Flotte mennesker med godt humør, positiv energi og som alle har satt seg mål med businessen.

Alle har vi et "hvorfor" og personlig er mitt "hvorfor" barna mine og familien. Jeg jobber med Forever fordi jeg elsker produktene, først og fremst, samt at inntekten jeg får for å drive min egen business skal gå til reiser, familieferier og gledelige øyeblikk med barna.

Jeg gleder meg hver dag jeg kan røre ved min egen business, og jeg elsker å se resultatene det gir meg. Jeg velger en #foreverlifestyle fordi jeg ønsker #økonomiskfrihet og fordi jeg elsker å være #minegensjef ♥

 

Bestem deg hvor du skal her i livet. Ha et utgangspunkt som trigger deg. For noen er det et beløp- en pengesum som gjør susen. For andre er det den personlige veksten, og det å krysse av mål for mål. For noen er det helsegevinsten, friheten og hverdagslukusen som er i siktet. Ønsker du feriereiser betalt av Forever? Eller hva med en 13. månedsutbetaling og bonussjekk? Eller gjerne ALT dette? Finn ut hva som trigger DEG - hva du egentlig ønsker - og ikke minst HVORFOR.

 

Kunne du tenke deg å styre din egen arbeidsdag? Vil du selv velge hvor mye du skal tjene hver måned?

 

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i Forever? Ta kontakt med meg ved å sende meg en melding eller mail på cdolsen1985@gmail.com


 

Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser