hits

En magisk bestemor.

  • 05.08.2016 - kl.12:31

I går fikk Lillebror "hilse på" Bessa for første gang. Det var et stille møte. De sov begge to...

Jeg sto for snakkingen. Tross det føltes rart å snakke til en grav. Det er bare gale mennesker som snakker med seg selv har jeg hørt. Kanskje jeg er litt gal da, men det får i såfall bare være. Det føltes viktig for meg å få presentert hennes nye barnebarn. Jeg vet hun hadde elsket han! Hadde hun levd nå, hadde han nok vært "spist opp" allerede, slik jeg gjør, å overøse han med kyss.

Storebror snakker mye om Bessa, tross hun nå snart har vært borte i et år (i oktober). De hadde mye glede i hverandre og jeg syntes det er kjempetrist at de ikke fikk flere år sammen. Og nå selvfølgelig at hun ikke fikk møte Lillebror og knytte lignende bånd med han.

Da vi lå på sykehuset første natten etter fødsel fortalte jeg Lillebror at han skulle få besøk av sine besteforeldre dagen etter. Jeg snakket også om at han har en Babba, som er min tullete far, samt at han har en magisk Bessa. Hun kan nemlig se oss, men vi kan ikke se henne. Hun er også magisk i den forstand at hun passer på oss og sørger for at vi har det bra. Ikke alle er så heldige som oss, å ha en slik beskyttende engel i livet sitt.

RIP mamma ♥ Vi tenker på deg hver dag.

Henriette Celin

05.08.2016 kl.12:51

Helt lov å snakke sånn syntes jeg. Og jeg er sikker på hun har sett han og på en måte knytt bånd med han likevel.

liveterherlig93

05.08.2016 kl.13:04

<3
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser