hits

Et seriøst network marketing- foretak er...

  • 15.08.2016 - kl.07:30

Et seriøst network marketing- foretak er et firma som selger kvalitetsprodukter, og det er den sentrale delen av virksomheten. Foretaket følger lover og regler samt de etiske retningslinjer som finnes. Foretaket bør ha et godt ivaretatt varemerke og lav inngangskostnad for nye forhandlere.

Forever Living har alt dette! Jeg sjekket ut flere network marketing- foretak før jeg virkelig bestemte meg for å gå "all in" i et av de. Jeg ville jobbe i et firma som tilbød produkter eller varer jeg kunne stå for og som jeg selv ønsket å bruke. Jeg var først en Forever kunde og kjøpte mine produkter av ei venninne. Jeg testet ut flere ulike produkter, elsket alt jeg prøvde og fant fort ut at det var dette firmaet jeg ville satse på. Nå er denne venninnen min sponsor og veileder, og vi har det kjempemoro sammen på møter og kurs flere ganger i året.

Forever Living er seriøse ved at de gir alle i organisasjonen samme mulighet til å tjene penger på virksomheten. De sørger for at ingen kan kjøpe seg til posisjoner, rettigheter eller fordeler. De lover heller ikke store fortjenester på kort innsats uten arbeidsinnsats. Forever Living er en jobb på lik linje med alle andre jobber. Gjør man jobben, tjener man pengene! Forever gir bonuser som er basert på produktsalg og det utbetales av foretaket. 


My #foreverlifestyle

 

Visste du at Network marketing bransjen omsetter for over 170 milliarder dollar over hele verden? Ca 190 000 mennesker blir medlemmer i et network marketing- foretak hver måned, noe som gjør det til det raskeste voksende forretningskonseptet i verden.

De fleste arbeider med network marketing på deltid og bruker pengene til det lille ekstra i hverdagen. Andre er karrierebevisste og har økonomisk frihet som mål. Felles for alle innen network marketing er friheten til å selv kunne bestemme over egen virksomhet, omfanget av den og hvilke drømmer man vil realisere.

Vil du tjene noen ekstra kroner? Jeg sender deg gjerne mer informasjon om Forever Living som arbeidsplass. Legg igjen din mailadresse i kommentarfeltet nedenfor også tar jeg kontakt med deg.

Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser