hits

Alt man skulle ha gjort...

  • 01.08.2016 - kl.23:57

I morgen har to uker allerede gått siden Lillebror ble født, og jeg har ikke gjort mye fornuftig disse ukene annet en å lage middager og vaske klær, og selvfølgelig spille min rolle som mor. Men all blogging har ligget på vent. Jeg tenkte bruke kvelden i dag på å skrive fødselshistorien og dele noen bilder fra fødestuen, men jeg fant ikke overføringskabelen til kameraet så jeg får ikke bildene over på mac'en. Typisk.

Jeg tenkte så å bruke kvelden på å velge ut bildene jeg ønsker å kjøpe fra nyfødtfotograferingen. Dette har jeg også klart å la vente på seg i en ukes tid. Men det er jo så mange fine bilder og så vanskelig å velge bare noen...

/Bilder tatt av Olivias fotostudio/

Jeg er så treg! Og trøtt. Jeg føler ikke jeg gjør annet enn å slappe av, amme og kose, men det et ganske søvndyssende. Blir helt lat av en slik hverdag jeg, så føler jeg må lage meg noen planer fremover så ikke dagene blir så lange og slappe. I september skal jeg begynne å trene igjen. Det vil jo fylle dagene med noe, samt at jeg skal bli mer aktiv i rekrutteringen av kollegaer i Forever. Trenger flere søte mennesker å henge på cafe' med, planlegge fremtiden og snakke business med. Er du en av de menneskene kanskje?

To uker i morgen altså... Totalt fem uker av mammapermisjonen min er alt brukt opp. På tide å komme inn i en mer aktiv hverdag igjen. Bor du i Akershus og har lyst til å finne på noe en dag- skrik ut!

Minunate

02.08.2016 kl.01:29

Bare å nyte tiden mens du kan :) de vokser så fort

Mariell

02.08.2016 kl.19:12

Åå, du har så utrolig fin blogg. Har sendt deg melding på facebook, men det var før du fødte prinsen, så jeg regna ikke med å få svar, hehe :`) Jeg bor i Akershus ^^

Carina Chanel

02.08.2016 kl.23:56

Mariell: Jeg så du hadde skrevet. Helt glemt å svare. Beklager. Hvor i Akershus bor du? Jeg og en del andre har startet egen barselgruppe, og har en egen Facebook-gruppe for de i Akershus som er gravide i 2016, for å avtale møter og lignende. Om du vil joine ;)
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser