hits

Lyst på en ekstra inntekt?

  • 01.08.2016 - kl.07:30

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera fra foretakets egne plantasjer. Fordi Forever eier hele produksjonsprosessen, fra plante til ferdig produkt, kan foretaket kontrollere og garantere høyeste kvalitet.

Å leve aktivt og ta vare på seg selv er og blir stadig mer populært, og flere og flere er interesserte i naturlige alternativ som gir de både kvalitet og resultat. Forever er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen kosttilskudd og hudpleieprodukter basert på Aloe vera. 


 

Forever arbeider med Team marketing, et konsept som gir alle samme mulighet til å starte opp og drive en lønnsom virksomhet uten de økonomiske risikoene som et eget foretak vanligvis har. Forhandlerne er selvstendige og arbeider for seg selv, men gjennom Forever. Det betyr at vi får ta del av tryggheten det er å ha et sterkt varemerke og et godt etablert foretak i ryggen, men samtidig får vi selv bestemme over egen virksomhet, mål og framgang.

Alle forhandlere får støtte og opplæring fra både veiledere og fra Foreverkontoret. Hvis man velger å ta steget fra å bare engasjere seg i salg til også å introdusere nye forhandlere og coache disse til framgang, får de kompensasjon fra foretaket for dette arbeidet. Det er dette jeg ønsker å gjøre! Jeg ønsker å bygge meg et team med gode kollegaer. Engasjerte folk som ønsker å samarbeide, dele erfaringer og inspirasjon. Ønsker å vite mer om å jobbe i Forever- ta gjerne kontakt med meg: cdolsen1985@gmail.com

 

Fordelene med egen virksomhet er mange. Mulighet til å selv styre ditt arbeid og din inntekt er to av de. Resultat og inntekt er en direkte refleksjon av forhandlers arbeidsinnsats: du velger altså selv hva du vil oppnå med din virksomhet. Mange begynner i det små for å tjene litt ekstra penger, og kan etter hvert gå over til å forsørge seg på sin virksomhet- alt avhengig av hvilke mål de har. 

Direktesalg er alltid personlig og skjer aldri i butikk. Istedenfor møtes kunde og forhandler hjemme, på arbeidsplassen eller i andre sammenheng. Den personlige servicen er en viktig faktor, og i kombinasjon med den høge kvaliteten på Forevers produkter er det enkelt å bygge opp en fornøyd og lojal kundebase. 

Les mer om Forever på min nettside HER ♥


 

Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser