hits

Å jobbe som selvstendig.

  • 18.07.2016 - kl.16:40

Hva jobber du med? Har du satt deg noen hårete mål her i livet, men de rundt deg tror du er sprø? Har du bestemt deg for å lykkes, men føler du møter for mange nei og for mye motgang på din vei? Det har jeg. Folk har ledd av meg. Noen ganger ler jeg litt av meg selv også, fordi det er jo helt sinnsyke mål jeg setter meg noen ganger, men jeg har sterk nok vilje til å le meg gjennom redselen for å feile, på veien mot å lykkes! Og når andre ler av meg, ler jeg av dem, for de ser tydeligvis ikke den gevinsten jeg ser, som jeg vil bli sittende med til slutt etter målet er nådd.

 

Mens andre jobber for en sjef hver dag, vil jeg være min egen sjef og bestemme over egen tid. Jeg vil tjene penger på lik linje som dem, men kanskje også mer. Jeg kan nemlig jobbe når og hvor jeg selv vil og ønsker, i alle land og til alle døgnets tider. Folk vil alltid være skeptiske og noen vil le; slik er det som regel i alle bransjer der en starter opp for seg selv. Mitt aller beste tips er å jobbe jevnt og trutt istedet for skippertak. Touch your business every day eller sett opp faste dager/timer til businessen. Det er lov å skyve på målene, men har du ikke noe du strekker deg etter vil det som regel ta lenger tid å komme dit du innerst inne ønsker. Jeg mener, jeg har termin i dag og skulle egentlig bare sitte å vente på at riene skulle sette i gang og at Lillebror skulle melde sin ankomst. Istedet fikk jeg en forespørsel fra ei på Instagramkontoen min. Hun vil gjerne vite mer om Forever. Jeg heiv meg rundt og sendte henne den informasjonen hun ønsket, og etter 5 minutter hadde jeg en ny forhandler i teamet. Hurra! Og siden hun også går hjemme i mammapermisjon ser jeg nå frem til nytt bekjentskap og mange hyggelige jobbtreff i året som kommer.

 

Ha en flott dag videre alle sammen, og ikke la noen få deg til å føle at du sikter for høyt. Ditt liv, din business, ditt valg ♥
 

hilde høgsnes

18.07.2016 kl.16:48

Det er vanskelig å ta steget å jobbe som selvstendig. Jeg har et stort ønske om det, fordi jeg elsker å ha frihet til å planlegge ukene mine bare ut ifra meg selv, men vanskelig å få endene til å møtes. Jeg holder på med youtube, men tjener langt fra nok til å kunne leve av det. Jeg driver også drømmer om å bli forfatter, så prøver å holde på litt med det. Samtidig som jeg ikke tjener nok på mine "hobbyer" så må jeg ha en "vanlig" jobb som gjør det enda vanskeligere å få tid til skrivingen og youtube :P Bah!

Carina Chanel

18.07.2016 kl.16:51

hilde høgsnes: slik er det nok for all i starten ;) men det er da det er så viktig å ikke gi opp! jeg også jobber fulltid som helsesekretær ved siden av. venter barn nr 2, tjener penger på blogging og har faktisk 2 bokprosjekter på gang... ja, så her går det unna! men så lenge man liker det man holder på med, så er det verdt det.

SiljesWorld

18.07.2016 kl.19:30

Så flink du er :D <3 Det å jobbe selvstendig er bare helt herlig :D Selv om eg tok en liten pause fra Forever, så har eg ikkje gitt meg helt enda :D

Lykke til videre <3
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser