hits

Familietreffet.

  • 10.07.2016 - kl.00:35

I dag tidlig var det husvask, rydding og kokkelering som ventet meg før et stort familietreff. Vi satset på sol, terassekos og bading i bassenget. Vår årlige greie.

[Badekongen]

Følg oss på Instagram @carinachanel

Og suksess ble det med lek, grillmat, kaker og masse bading. Solen kom og gikk litt i løpet av dagen og et par små regnskurer var innom, men det var allikevel varmt ute og dagen ble kjempefin. Mini, og de andre ungene, storkoste seg ved poolen, og i morgen skal vi definitivt bade mer.

Sjekk ut min nettbutikk HER

Når gravidmagen er stor og man ikke orker fly tundt på senteret etter bursdagsgaver- da er det fint å eie sin egen butikk og kunne plukke frem varer hjemme i egen hylle! Familien er blant mine beste kunder og alle ble i dag glade for nye produkter i bursdagsgave. Hipp hurra for alle sommer"barna" vi feiret i dag!

Jeg liker godt vår årlige tradisjon med stort familietreff og felles bursdagsfeiring. Skal sies at vi savnet en person i dag, min mamma som alltid hadde ansvaret, men alt i alt syntes jeg familien samarbeidet fint og dagen ble kjempekoselig med god mat og god stemning. Mamma var nok uansett med oss alle i ånden ❤

 

Henriette Celin

10.07.2016 kl.01:02

Så kjekt at det ble bading, og en vellykket dag. Hørtes koselig ut ^^

Vilde

10.07.2016 kl.01:58

Åhh så koselig :D
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser