Hard workout treningsprogram.

  • 08.07.2016 - kl.11:15

(Inneholder annonselinker)

Bevegelse og mosjon forbedrer blodsirkulasjonen, noe som igjen reduserer hevelsen i kroppen, risikoen for åreknuter og andre komplikasjoner. Ryggen blir sterkere, noe som trengs nå som den skal bære en stadig tyngre mage på den andre siden av ryggraden. Hvis man er sterk og i god form, vil dessuten kroppen  tåle fødsel bedre. Jeg har prøvd å være i aktivitet under graviditeten, men den siste tiden har bekkenet smertet og babyen ligger langt ned, klar for å komme ut hvert øyeblikk. Det jeg derimot gleder meg masse til akkurat nå er å komme i gang med den effektive treningen etter fødsel.


Hardworkout.no tilbyr skreddersydde personlige treningsprogram. Et strålende alternativ til den som syns PT-timer på treningsstudioet blir for dyrt, eller for oss som som ønsker å trene litt hjemme, men trenger mål og motivasjon. Brukeren av Hardworkout.no får blant annet nye økter hver 6. uke, tilgang til en online treningsapp, øvelsesguide og videoforklaring, treningslogg som måler fremgang, og en egen personlige coach som følger deg opp! 

Få et knalltilbud på et skreddersydd treningsprogram 

Enten du er nybegynner eller har trent i mange år, vil Hardworkout.no kunne gi varierte og meningsfylte treningsøkter. Kanskje du tror du yter maksimalt når du trener? Jeg er i hvertfall ofte sånn, og kan vel fort ende med å sluntre litt unna de kjipe eller ekstra tunge øvelsene, men med et skreddersydd treningsprogram og periodeplan oppdager jeg nok fort at jeg har mer «på lager», og at resultatene vil bli både bedre og komme raskere. Denne mammakroppen vil tilbake til normalformen, og gjerne også enda slankere og sterkere enn det jeg tidligere har vært.

Alle har sine grunner til å trene, men de fleste har et ønske om å bli en bedre utgave av seg selv. Noen drømmer om å konkurrere i fitness, mens andre er mer opptatt av helsen og holde seg i form og nå trivselsvekten. Hvem av typene er du? Uansett hvilket mål du har, så kan Hardworkout.no hjelpe til med å nå det! Jeg syntes i hvertfall dette opplegget høres helt genialt ut. Treningsprogrammet er tilgjengelig på mobil, nettbrett og pc via deres treningsapp. Appen har også mange andre funksjoner som lar deg logge egne treningsøkter, planlegge neste økte, se fremdrift og Kcal forbrent! Alle øvelsene har en video som viser riktig utførelse og teknikk og man får tilgang på treningsprogrammet som pdf og er perfekt for utskrift. Billig og bra- og deffinitivt noe jeg tror jeg må teste ut etter fødselen!

Få personlig treningsprogram - Fra kun 249,- pr. måned!

Alle som bestiller personlig treningsprogram i kampanjeperioden er med i trekningen av en Apple Watch til en verdi av 3.890,-

 

Let´s do this!

 

Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser

    hits