hits

Hater du å stå tidlig opp på mandagene?

  • 04.07.2016 - kl.08:12

Jeg elsker mandager, fordi de symboliserer starten på en ny uke med nye muligheter, men samtidig så hater jeg å stå opp ekstra tidlig for å stresse til jobb, og verst av alt er den lange køen inn til byen. Jeg er en person som liker å sove til jeg våkner av meg selv, eller til guttungen kommer inn å vekker meg. Jeg hater lyden av vekkerklokken. Jeg står gjerne opp tidlig, men da liker jeg å subbe rundt i morgekåpen en halvtimes tid, mens jeg lager frokost, kaffe, sminker meg og nyter de første morgentimene i lag med guttungen.

Nå som jeg er gravid igjen kjenner jeg at jeg gleder meg til et år i permisjon, bare for å nyte de late morgene i koseantrekk med de beste jeg kjenner, nemlig barna mine. Disse tankene og ønskene har jeg bearbeidet og de har nå resultert i å bli et av mine fremtidsmål med Forever Living! Jeg jobber meg sakte, men sikkert opp en stødig business og i fremtiden kan inntekten min fra Forever være redningen på mine mandagsmorninger. En ekstra månedlig inntekt kan gi meg muligheten til å trappe ned stillingen min i den andre jobben, slik at jeg kan nyte mine ønskede, late mandagsmorninger med barna ♥

- MAKE YOUR OWN LUCK -


 

Jeg elsker alle mulighetene Forver gir. ALLE kan jobbe med Forever. ALLE har like store muligheter for å lykkes. ALLE ønsker hverandre godt og heier hverandre til toppen. Forever har regler som er like for alle forhandlere, og uansett hvor stor månedslønnen din i Forever er, så gjør vi alle samme jobben. Den som jobber mest tjener nok mest, men det fine med Forever er at du selv velger hvor mye du ønsker å jobbe og sånn sett også hvor mye inntekt du ønsker oppnå. Forever gir tilgang til store eventer, kurs, fester og konkurranser. Man kan hvert år kvalifisere seg for gratis ferieturer og kursopphold, betalt av Forever, all inclusive, med hele familien. Man kan kvalifisere seg for bilbonuser og store sjekker. Det er så gøy. Det er så givende. Det er så absolutt oppnåelig! Alle skattene ligger til rette for en og det er bare å forsyne seg av dem. Som en av mine kollegaer sier, alle har tilgang til skattekisten, men man må selv velge å åpne den og ta innholdet til seg.

Så, er du som meg, en person som hater å stå opp tidlig på mandagene? Bytt jobb da vel!

 

Les også: Vil du jobbe med meg?

Fritt utløp

04.07.2016 kl.08:27

Jeg er også veldig glad i mandager! Av en eller anen grunn så synes jeg faktisk ikke at det er så ille å stå opp på en mandag heller, det er som du sier at det er starten på en ny uke. Også er jeg uthvilt etter helgen! Synes det er mye værre å stå opp på en Onsdagsmorgen!
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser