hits

Snu det negative til det positive.

  • 03.07.2016 - kl.17:10

De av dere som leste gårdsdagens blogginnlegg forsto nok at det var en noe kjip dag for meg med masse følelser i sving. Først av alt er jeg skikkelig lei regnvær nå. Sommernorge i et nøtteskall! Men prøver nå å snu det negative til det positive. Man får jo faktisk det beste av begge sider- utelek og terassehygge når solen skinner, men innekos og tid til å lese en god bok eller se favorittserier på TV mens det regner. Samtidig har blomstene godt av en regnskur og luften ute blir frisk og deilig.

Vi løper inn og ut alt ettersom været tillater det, og Mini lar seg ihvertfall ikke hindre av overskyet sommervær. Med vårjakke og kjørebriller på, og med biltaket nede fikk han en god rånerunde på gårdsplassen i går.

I dag var det samme været. Sol, regn, sol, regn, sol, regn om hverandre. Men vi kledde oss godt og gikk ut for å få litt frisk luft. Mini lekte under tak og jeg satt med kaffekoppen og en god bok.

Etter et par regndansrunder og et ønske om solskinn dukket den jammen opp, som bestilt. Vi fikk besøk av en god venninne og hennes datter ved lunsjtider og vi hadde en koselig playdate ute i finværet.

I skrivende stund koser vi oss inne med film, da selskapet vårt har dratt hjem igjen, og bare sekunder etter de dro åpnet himmelen seg og sendte en skikkelig regnskur over oss igjen.

Vi blir nok inne resten av dagen nå, men vi har alt i alt hatt en fin helg, tross humør- og værsvingninger. Jeg og Mini har en hel måned med ferie nå, og det er kun 2 uker til terminen min. Tenker nå at litt innekos og kvalitetstid med Mini bare er bra før han snart skal dele mammaen sin med Lillebror fremover. Et skiftende vær gir altså rom for variasjon og masse, masse kosetid.

liveterherlig93

03.07.2016 kl.17:17

her og regner det :( håper du får en fin kveld
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser