hits

Cheers to chicks getting checks!

  • 23.04.2016 - kl.21:56

Den siste uken har jeg fulgt med på gode kollegaer i det de reiste til Sør- Afrika, på safari, spa, spiste gode middager ute og overnattet på fem stjerners hotell. Jeg har sett de avbildet på spennende kurs og eventer hvor de har mottatt store sjekker med store summer. 

Se denne flotte gjengen! Og sjekk de summene! En velfortjent 13.månedslønn på grunn av den gode jobben de har gjort i løpet av det siste året. 

Jeg lar meg imponere og fascinere og kjenner inspirasjonen spire. Jeg skal snart gå hjemme et år i mammapermisjon - den perfekte tiden til å sette businesstøtet inn for fullt! Det hadde vært moro å få være med på Foreverreisen neste år. Da er det nemlig tur med cruisebåt og tur til Dubai som lokker. En drøm absolutt mulig å oppnå!

Jeg vet det er mange mennesker som følger med og gjerne ønsker å starte opp selv, men så våger de ikke. Mange er nok redde for å ikke lykkes, men man vet jo ikke hvordan ting kan utvikle seg med mindre man prøver! Det er mange mennesker som lykkes i Forever. Skandinavia er faktisk topp 2 i hele verden innad i Forever Living. Vi jobber med fantastiske kvalitetsprodukter, med en helt unik fornøydshetsgaranti. I tillegg jobber vi med å hjelpe mennesker til å nå deres mål og drømmer. En utrolig givende jobb! Man lærer mens man går, og jeg er helt sikker på at hvem som helst kan lykkes i dette selskapet. Det har jeg sett med mine egne øyne. 

En påspandert ferie, lommepenger og i tillegg en bonussjekk er bare noen av godene som Forever tilbyr, og jeg drømmer om å få en større bit av "Foreverkaka" dette året enn tidligere år. Words into action - Nå skal jeg nyte graviddager på sosiale medier, jeg skal føde et lite nurk og jeg skal bruke barseltiden min på sosialisering, salg og rekruttering. Forever er en generøs og fantastisk bedrift, og jeg ønsker å dele mulighetene med alle!

Er du nysgjerrig på hva Forever kan gi DEG? Send meg gjerne en uforpliktende mail på cdolsen1985@gmail.com

 

- Cheers to chicks getting checks! -

 

#foreverliving #foreverlifestyle

 

ewelinadraws

02.07.2016 kl.14:11

Det der er målet mitt som forever forhandler :D
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser