hits

Mitt hvorfor.

  • 30.03.2016 - kl.11:40

De siste 5 månedene i mitt liv har nok vært noen av de tøffeste noensinne, allikevel har jeg nok vært sterkere enn noen gang. Det som ville knekt meg før, har ikke fått knekke meg denne gangen!

Når jeg tror ting ordner seg møter jeg stadig på en ny hindring. Slik er mitt liv. Jeg har alltid vært en følsom jente, jeg gråter når jeg møter motstand, men jeg reiser meg alltid! Tidligere med hjelp og støtte av min beste venn og mentor, mamma. Etter at hun døde har jeg måtte klare meg på egenhånd. Det har kanskje vært det tøffeste av alt- å ikke ha noen å dele følelsene mine med. Nye utfordringer møter meg hver dag, men en viktig ting mamma lærte meg er at "den som gir seg er en idiot!"

 

Jeg søker nå alenetid, filosoferer og planlegger. Jeg setter meg nå noen nye mål. Jeg vil klare meg selv nå, stå på egne ben og være uavhengig av andre. Jeg må bli den klippen for mine barn, som mamma var for meg. Mitt "hvorfor" er nok sterkere enn noen gang tidligere. Nå må jeg bare fortsette å gjøre jobben for å se de resultatene jeg ønsker!

Denne våren kunne blitt nitrist om jeg lot følelsene ta overhånd, men jeg velger å ikke la motgang knekke meg. Mitt "hvorfor" er å se resultater, i meg selv som person. Jeg vil lære nye ting, være fokusert og målrettet. Jeg vil jobbe meg opp en sikker business slik at jeg i fremtiden kan få mer fritid og familietid, samt sørge for en økonomisk sikkerhet.

Hva er dine drømmer? Vær ærlig med deg selv om hva du drømmer om, og pass på at drømmene er dine! Kortfattet ønsker jeg økonomisk frihet, men i personlig detalj vil det si at jeg ønsker meg fine ferier med familien hvert år, et møblert hjem, kanskje en hytte på fjellet, en dyr designerveske, motorsykkel, spabehandlinger og fine frisørtimer hver måned samt en jobb som betaler mye, uten at jeg trenger å jobbe meg i hjel! Alt dette kan Forever gi meg. Dette vet jeg med sikkerhet, og jeg har sett andre oppnå lignende mål, om ikke større! ALLE kan få det de vil, men det krever hardt arbeid og fokus over en viss tid. Skippertak fungerer ikke. Vil du, og har et hvorfor, finner du alltids tid og løsninger!

Vil du vite mer om Forever som arbeidsplass- send meg gjerne en uforpliktende mail: cdolsen1985@gmail.com

#jobbehjemmefra #fremtid

Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser