hits

Denne uken doblet jeg min lønn.

  • 28.02.2016 - kl.22:14

Helgen flyr så alt for fort, men jeg har rukket mye hyggelig disse dagene. På fredag fikk jeg massasje etter jobb samt spiste en deilig burgermiddag i Oslo med en venninne. På lørdag var jeg og en venninne på cafe' med barna våre. Det var på Outlet'en i Vestby og der tilbragte vi to timer med kaffekos og sladdersnakk mens ungene lekte på lekerommet. I dag hadde jeg to venninner på besøk hjemme. Barna våres lekte i flere timer, både utendørs og inne, vi koste oss med kake og jeg fikk igjen delt en masse morsomt jentesladdder. Jeg elsker virkelig kvalitetstiden med gode venninner og ekstra koselig er det når barna våres kommer så godt overrens. Nå har vi allerede planlagt en tur til neste helg!

Man kan rekke mye i løpet av en dag, en helg eller en uke. Alt handler om planlegging. Jeg jobber fulltid som helsesekretær, men har fortsatt god tid til å være sammen med guttungen hver ettermiddag. Hver kveld etter at han har lagt seg setter jeg av litt egentid til blogg og å svare på e-mailer. Det tar ikke lange tiden, men på noen minutter hver kveld den siste uken har jeg doblet teamet mitt og lønnen min i Forever! 

Det er søndag kveld nå. Joggebuksene er på, bh'en er tatt av og jeg er i sofamodus. Med macen på fanget og med Forever Planner boka mi ved siden av meg jobber jeg hjemmefra, på mest laid back'e måte. Er det dette som er Foreverlifestyle? Ja, det kan det være. Det kan også være i samme modus, men på en solseng i Syden, på familieferie i Danmark, på hytta, i båten, hvor du selv trives og ønsker å jobbe. Jeg setter stor pris på de mulighetene Forever gir meg til å knytte nytt beskjentskap med kollegaer og kunder, og jeg kan tjene penger hvor hen jeg ønsker, men samtidig alltid ha tid til overs til familie og venner!

Mens gubben ligger slækk ved siden av meg nå og "sløser" tid på dårlige tvserier bruker jeg heller tiden mer produktivt for å sikre vår fremtid. Hvor viktig er tvtittingen for deg??? Man velger selv hvor og når man vil jobbe med Forever og alt handler om prioriteringer. Hvor mange timer bruker du på sosiale medier om dagen for eksempel? 20 min på morgenen, 20 min på bussen, 10 min på do, 30 min mens middagen lager seg, 1 time i sofaen etter at barna har lagt seg og 30 min i senga før du sovner..?! Tenk om du kunne bruke disse minuttene på å sikre deg en bedre fremtid og økonomisk trygghet i stedetfor! Jeg gjentar- alt handler om prioriteringer.

 

Lyst til å vite mer om jobb i Forever? Mail meg på : cdolsen1985@gmail.com

 

Misty Jhones

29.02.2016 kl.08:18

takk for innlegget carina

G U N N N I S

29.02.2016 kl.15:01

Fantastisk innlegg :)
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser