hits

Se dine muligheter.

  • 07.03.2016 - kl.16:30
 

Snart er det duket for ny inspirasjonsdag for Forever's forhandlere i Ås, nå på søndag. Sist gang var det fantastiske Aron Anderson som foreleste. Som 8 åring fikk han kreft og måtte gjennomgå flere runder med cellegift og operasjoner. Det hele endte med nerveskader i bena og store vansker ved belastning, slik at han siden den gang har sittet i rullestol. Men det er ikke noe hinder for Aron-

Han har blant annet armsyklet fra Stockholm til Paris, besteget noen av de høyeste fjellene og svømt 37km, over til Åland med 1,5m høye bølger.

Jeg ble helt satt ut av denne mannens engasjement- til idretten, til livet og ikke minst seg selv. Det finnes ingen unnskyldninger, ingen begrensninger, bare muligheter!

 

 

Aron stilte oss noen spørsmål ved livet-

"Hva slags spørsmål stiller du deg selv når du har det tøft? Gir de eller tar de energi"? Aron snakket om at han som liten bestemte seg for å leve et fullverdig normalt liv til tross for dårlig benfunksjon. Han har rekorder i flere idretter og en stå på vilje uten like. Allikevel har han måttet kjempe hardt og har hatt det tøft, men det er da han snur tankegangen om til noe positivt "Om mitt liv avhenger av dette- kunne jeg klart bare 1 km til..?" Også har han nettop greid 1 ekstra km, og etter å stadig sette delmål underveis klart å komme seg i mål og fullføre med gode resultater.

Når det herjer som verst rundt oss, vil han råde oss til å zoom ut av eget liv for å få perspektiv. "Ville jeg vært noe annet sted?" Er man i grunn fornøyd med forholdene, men har en dårlig dag må man snu tankegangen. "Hva kan jeg gjøre annerledes for at det skal bli bedre akkurat nå"?

"Hva er det som egentlig driver deg? Hva er det som er morsomt med det du gjør nå/ jobber med"? Det kan være samarbeidet med gode kollegaer og venner og ikke minst hva resultatene av ditt harde arbeid kan gi deg. Hva venter deg i fremtiden?

Alt i livet har positive sider og negative, men hvilken side vil du fokusere på? Aron har levd et tøft liv med mye prøvelser, men mange prøvelser har han selv utsatt seg for- bare for å være den første i rullestol som har gjort det! Han prøver å se på det positive ved å sitte i rullestol. Han får alltid gå først i køen og det er alltid ledige parkeringsplasser for handikappede. I tillegg har han sett en businessmulighet i sin livssituasjon- ved å utfordre seg selv og slå rekorder i ekstremsport og idrett har han blant annet samlet inn flere hundre tusen kroner til barnekreftfondet i Sverige.Jo større mål du setter deg i livet- desto bedre reise, forteller Aron. Det hjelper ikke at du når fjelltoppen et kvarter før, om man ikke stopper opp og nyter veien opp dit. Samt at man bør se all gleden i alle treningene man har på forhånd, i godt lag av venner som er med hele veien og støtter opp. Premien og det faktum av å nå målet er bare en bonus. Veien dit er den egentlig gevinsten! Gleden finnes i reisen, og hvem man reiser med.

Og om noen tviler på at du kan nå dine mål- forsøk allikevel! Hør aldri på andres negativitet. La ingen andre bestemme hva som er mulig for deg.

 

 
 

Sett deg mål - og slutt aldri kjempe.

-Aron Andersson

 

Jobb alltid i team. Støtt hverandre når det er tøft. Vær alltid en som heier. En dag er det du som trenger støtte. 

Sett deg alltid delmål sammen med dine store mål. Tenkt deg at du skal nå toppen, men sett deg mindre mål på veien. Se for deg å nå toppen av fjellet, men at du jobber deg opp sten for sten. Det er slik du bygger deg et stabilt og trygt grunnlag og du kan ta deg tid til å nyte utsikten og opplevelsene på veien. 


 

Se dine muligheter her i livet og jobb deg mot målet. Forever Living er en bransje perfekt for å jobbe etter delmål. Man bygger seg opp et solid grunnfundament for egen butikk med faste kunder, god kundeservice, et team av fantastiske kollegaer som heier på deg og som du også heier på - på veien til å nå målene deres! 

Grunnlaget for å drive god butikk er uansett gode produkter, noe Forever Living har. Grunnlaget ligger altså klart, du må bare bestemme deg for å gjøre jobben. Her er det muligheter for alle og enhver å gjøre suksess i eget liv, økonomi og fremtid. 

 

Vil du vite mer? Les: Jobb med meg

 

Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser