hits

Store endringer til det positive.

  • 04.02.2016 - kl.21:59

Det er mange endringer satt i gang i livet mitt nå. Jeg ble på en måte kastet ut i en ny hverdag etter mammas dødsfall i oktober i fjor. Noen endringer kom overraskende på meg, annet er mer planlagt. Uansett skal jeg prøve gjøre det beste ut av situasjonen og jeg skal kjempe meg gjennom en tøff hverdag på vei mot noe bedre.

Til sommeren vil det skje en såpass stor endring i hverdagen min at jeg får mer tid til prioritering av Forever businessen min blant annet, noe jeg ser frem til, da det er en jobb som gir meg mye. Misforstå meg rett, jeg elsker fulltidsjobben min som helsesekretær. Jeg har fin arbeidsplass og fantantiske kollegaer, men Forever er så mye mer enn bare en jobb- den er en del av livsstilen min! Jeg bruker produktene overalt, hele tiden, og jeg snakker om både produktene og jobbmulighetene titt og ofte, til mange, fordi jeg er så stolt av hele konseptet rett og slett! Det å kunne arbeide når og hvor en selv vil og ønsker, er noe jeg virkelig kunne trenge på fulltid nå. Jeg har så mange fantastiske kollegaer også i Forever og det føles fantastisk å omgi seg med positive mennesker, med felles interesser og som hjelper en på veien og heier på en videre opp karrierestigen. Jeg ser frem til å komme meg mer ut i det sosiale rom fremover, holde velværekvelder, møte gode venner over en kaffe, ha planmøter med godt team og jobbe målrettet mot mine fremtidsmål. Jeg skal leve en Forever lifestyle- rett og slett være meg selv, på mitt beste, med Foreverteamet som min støtte i ryggen.

Det er alltid moro å bli gjort stas på når man har jobbet seg et steg nærmere sine mål. På fellessamlinger og kurs settes det av tid til recognitions hvor får man komme opp på scenen for full applaus, diplom, gaver og pin. 

 

Nedenfor er vi avbildet utenfor Forever"slottet" Villa Korndal i Mölndal, like sør for Göteborg. Det er en ærverdig villa som ble bygget i 1870 til David Otto Francke, industrimannen som gjorde papirbruket Korndal til Sveriges største. Bygningen ble senere kjøpt av familien Wallenberg og deretter var den direktørbolig for selskapet Papyrus. Villaen kalles for Slottet, et navn den virkelig lever opp til, med sine staselige møbler, overdådige krystallkroner og mesterlige veggmalerier. Gartnerne tar seg av den fine parken vår, og det er her vår populære sommerfest for forhandlerene finner sted hvert år.

Her har de mest hardtarbeidene i businessen fått lederplasser og de setter sammen spennende motivasjonskonkurranser for alle forhandlerene verden rundt. Titt og ofte kan man kvalifisere seg til å vinne billetter til eventer og ferietuer, bilbonuser og pengebonuser. Er ikke slike premier motivasjon nok for å stå opp hver morgen for å gjøre jobben, så vet ikke jeg!

 Les også: Vil du jobbe med meg?

 

05.02.2016 kl.21:10

Ha en fin fin kveld
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser