hits

Finn drømmejobben.

  • 19.02.2016 - kl.08:32

Drar du på jobben med en god følelse i magen, vel vitende om at dette er det du er født til å gjøre? Eller nøyer du deg med en ok jobb som i det minste betaler for kost og losji? 

De fleste av oss tilbringer største delen av vår våkne tid på jobben. Vi omgås mer med kollegaene våre enn med vår egen familie. Likevel arbeider 80 % av oss ikke med det vi liker best å gjøre. Mange synes jobben er ok, men ikke noe mer. Andre liker ikke jobben sin i det hele tatt, de synes den er kjedelig og meningsløs...


Mange av oss fortsetter å gjøre som vi alltid har gjort, av trygghet eller fordi vi ikke engang tenker på at man kan gjøre ting på en annen måte. Men å gjøre mer av det samme vil bare gi samme resultat. Så ønsk forandring velkommen. Velg din egen vei. Da begynner ting å skje. Umulighetene er oftest kun i vårt eget hode. Når noen gjør det "umulige" og viser at det går, vil flere følge etter >>


►Hvis du ikke vet hva du søker, vil du aldri finne det. Ingen kommer til å gjøre det for deg, du må finne det ut selv. Vi lærer oss nye ting om oss selv hver dag. Vi kommer på hva vi liker, hva vi ikke liker, hva vi er bra på og hva vi vil ha mer av i livet vårt. Reflekter over hva som virkelig betyr noe for deg.

►Når du har identifisert hva som er viktig for deg og hva som gir deg energi, kan du lage en plan og strebe etter det du faktisk vil oppnå. Bli kjent med dine egne grenser og flytt de. 

Omgi deg med pasjonerte, engasjerte mennesker. Det har blitt sagt: Du er gjennomsnittet av de fem personene du omgås mest med. Du trenger ikke å endre målene dine, bare omgi deg med fantastiske mennesker som inspirerer og løfter deg, og distanser deg fra de som trykker deg ned. Det vi tror er umulig sitter oftest i vårt eget hode. Hvis noen leder veien og viser at det er mulig så vil flere følge. Drømmejobben kan være nærmere enn du tror. 

Les mer om mulighetene innen Forever -

- Dream BIG, work hard, stay focused, & surround yourself with positive persons -

Jeg teller ned til en inspirasjonsdag i Ås 13. mars. Slike dager gir meg så enormt mye, energi, glede og arbeidslyst. Her er den gode gjengen med Forever Business forhandlere samlet på samme sted og vi deler tips og råd med hverandre. Gode forelesere står på scenen og gir oss råd og veiledning, ikke nødvendigvis bare rettet mot Forever, men hvordan gjøre suksess i eget liv. Det blir fortalt spennende historier, det er recognitions hvor forhandlerene mottar sine pins og diplomer og det bruker å være introduksjon av produktene- og sist, men ikke minst mye latter og god stemning! 

Vil du være med? (Koster 250,- Lunsj inkludert) Send meg en e-mail på cdolsen1985@gmail.com om du har spørsmål.

 

 

Emma Bauge

19.02.2016 kl.08:33

Digger bloggen din:)

Aleksandra

19.02.2016 kl.08:51

Veldig bra innlegg! Jeg er selv i en jobb hvor jeg ikke trives i så alt for godt rett og slett fordi det er ikke det jeg har drømt om å gjøre hele mitt liv. Så jeg er veldig glad for at jeg har hatt to friår nå hvor jeg har prøvd litt forskjellige jobber. Nå er jeg så klar for å studere til høsten for jeg vet at jeg kommer til å få en jobb som jeg kommer til å trives i! Trivsel er utrolig viktig, for som du iser vi tilbringer jo mesteparten av tiden vår på jobb. Ha en flott dag!

TINA HALVORSEN

19.02.2016 kl.10:07

Så lurt!! Dette trenger nok veldig mange ! :)
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser