hits

Utlånsveske søker lånetaker!

  • 25.01.2016 - kl.20:08

/Inneholder reklame for egen nettbutikk/

Jeg har en Forever bag fylt med flotte testere. Denne bagen kan bli din for en uke- den er nemlig på rundreise til utlån. Er du nysgjerrig på Forever's produkter, men ønsker å teste de ut før du handler- send meg en mail på cdolsen1985@gmail.com med spørsmål om å låne bagen. Du må bo i Akershus.

Testere består av:

Aloe vera gelly: Planten selv i en tube. Tørr hud, solbrent eller kløende innsektbitt? Aloe Vera Gelly absorberes raskt av huden, den beroliger, pleier og bevarer fuktigheten. 

Forever aloe scrub: Huden blir klar og cellefornyelsen i huden fremmes. Med sin skånsomme peelingeffekt hjelper Aloe Scrub også mot uttørking og andre skader som syntetiske rengjøringsprodukter kan forårsake. Den kan brukes over hele kroppen, også i ansiktet. 

Aloe propolis creme: Et av våre mest populære produkter, utmerket til tørr hud over hele kroppen. Både mykgjørende og fuktighetsbevarende med ordentlig kremaktig konsistens og herlig honningduft.

Aloe heat lotion: Trøtt i kroppen? Prøv Aloe Heat Lotion. Skjønn massasjelotion med Aloe vera, mentol og eukalyptusolje som dessuten gjør huden myk og glatt. Dufter friskt av mint.

Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser