hits

Jeg vil leve en #foreverlifestyle

  • 06.10.2015 - kl.08:00

Jeg ønsker å leve ut drømmen på fulltid. Jeg vil leve en #foreverlifestyle . Jeg har venner og kollegaer som har jobbet seg opp dit. Forever er nå deres fulle inntekt og eneste jobb. Og de tjener godt. De tjener godt på å ha den mest sosiale jobben noen sinne. Hvem ønsker seg ikke det liksom?!

Som selvstendig forhandler av Forever Living products kan jeg jobbe hvor jeg ønsker i verden, så lenge jeg har laptop og wifi. Jeg kan sitte i sofaen en regnfull høstmorgen iført kun morgenkåpen å bygge opp en global business via min laptop. Jeg kan tilbringe dagene i en solstol i syden, mens jeg følger opp kollegaene mine hjemme i Norge. Jeg kan velge å jobbe mye i én periode, for å jobbe lite eller ingenting en annen periode. Det vil si at jeg kan prioritere mer tid til familie og venner. Alt er opp til meg, for jeg er min egen sjef.

Å ha fokus kun på denne ene jobben og livsstilen må rett og slett være fantastisk! Det er for meg en drøm, men som kan, og SKAL, bli sann! Det er litt stressende nå i starten siden man har en annen fulltidsjobb ved siden av, men om det hele kan resultere i en ny og forbedret hverdag over tid så mener ihvertfall jeg at det er verdt det!

Er du interressert i å vite hva jobben går ut på, ikke nøl med å sende meg en mail: cdolsen1985@gmail.com Jeg er på utkikk etter samarbeidspartnere. Har du lignende mål og ønsker med livet som meg? Er du sosial, liker å styre din egen hverdag og kunne tenke deg å være din egen sjef, da vil du passe inn i en #foreverlifestyle


Flaskene som startet det hele- og som har gitt mange forhandlere før meg stor suksess. Nå er det min tur!

 

adrianasin

06.10.2015 kl.09:16

Hei :) det hørtes spennende og jeg kunne gjerne tenkt meg det :)

Silje Louise

06.10.2015 kl.11:59

Høres spennende ut !:-) Liker mest av alt pågangsmotet ditt.. Stå på

Carina Chanel

06.10.2015 kl.13:03

adrianasin: send meg gjerne en mail på: cdolsen1985@gmail.com om du ønsker mer informasjon, uforpliktende ;)

Carina Chanel

06.10.2015 kl.13:04

Silje Louise: Er ganske spennende ja! :) Takk! Nysgjerrig? Send meg gjerne en mail på cdolsen198@gmail.com for mer info, uforpliktendene.

Mona

06.10.2015 kl.15:33

Høres spennende ut :)
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser