hits

Jeg er stolt av jobben min.

  • 17.08.2015 - kl.08:57

Jeg er så stolt over å få være en del av Forever Living. De har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera fra foretakets egne plantasjer. De byr på gode lønnsmuligheter, flotte muligheter til å klatre opp karrierestigen og de byr på spennende konkurranser og bonuser på veien opp dit. Det sosiale engasjementet er også viktig for Forever. Derfor sørger foretaket for at alle medarbeiderne har et godt og sikkert arbeidsmiljø. Forever samarbeider også aktivt med ulike hjelpeorganisasjoner og humanitære prosjekt.

 

Hver måned har Forever Living noe de kaller "månedens produkt" og stort sett går deler av inntektene fra salget av det produktet til veldedighet.

Månedens produkt i juli var Avocado Face & Body Soap, og for hver såpe solgt i juli, donerte Forever 5 SEK til Unicef for å kjøpe vann- og hygienepakker for. Unicefs vann- og hygienepakke dekker én families grunnleggende behov og inneholder: 2 vannbeholdere á 10 liter, 1 bøtte á 14 liter, 7 såpestykker á 110 gram, 50 pakker vannrensetabletter.

I store deler av verden er rent vann mangelvare. Mange må gå flere kilometer hver dag for å hente litt vann, som dessuten ofte er forurenset. Ved å bidra til Unicefs vann- og hygienepakker, hjelper vi til å redde livet til mange barn i disse utsatte områdene. Akkurat nå er behovet ekstra stort, så hjelpen din er uvurderlig.

Sammen har vi bidratt til å kjøpe 390 vann- og hygienepakker. Det betyr 780 vannbeholdere, 390 bøtter, 2 730 såper og 19 500 pakker vannrensetabletter. Bra jobba!

 

Vil du vite med om foretaket Forever, les <<HER>>

 

#jobb #økonomi #fremtid #livsstil #foreverliving #aloevera

Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser