Et bedre meg med C9.

  • 02.08.2015 - kl.20:45

/Inneholder annonselinker/

Nå skal jeg ut av komfortsonen min. Sånn VIRKELIG ut av komfortsonene min. Og jeg stuper utti det med huet først. Jeg deler av med bilder av kroppen min. Den snart 30 år gamle kroppen. Når jeg ser disse bildene innser jeg at jeg kunne tatt mye bedre vare på kroppen min enn det jeg har gjort. Heldigvis er det ikke for sent å endre på det. Jeg velger i dag å gi kroppen en real kickstart på veien til et bedre meg. C9 fra Forever er et program som på 9 dager skal hjelpe meg på reisen mot mitt smalere, sunnere jeg. 


FØR C9

Bryst: 88 cm

Midje: 75 cm

Lår: 59 cm

Kg: 59.6

 

C9 pakken består av Aloe vera Gel drikke, Forever Ultra shake (vanilje/ sjokolade). Forever Fiber, Forever Lean, et målebånd og en håndbok. I denne boken skal jeg skrive ned mine mål, ønsket resultat etter endt program og boken inneholder blant annet tips og oppskrifter. I tillegg til produktene som medfølger er det lov å småspise visse grønnsaker, frukt og bær. Fra og med dag 3 skal man også spise sunne middager.

Jeg både gleder og gruer meg til å kjøre igang med dette. Det er første dagen i dag og jeg fyser allerede på alt mulig godt, men jeg har hørt fra andre som har gjennomført programmet, og med gode resultater, at de første dagene er verst, men så går sultfølelsen over og det hele går ganske greit videre. Man jobber seg jo tross alt mot et ganske fantastisk resultat, både utseendemessig og ikke minst helsemessig. Jeg kan nesten ikke vente med å se resultatene.
Bli med å legge grunnlaget for å føle deg bedre og se bedre ut du også. CHANGE 9 er programmet som på ni dager kan hjelpe med å kickstarte din reise mot ditt smalere, sunnere jeg. Det skal være effektivt, enkelt å følge og pakken inneholder de verktøyene man trenger for å starte sin forandring. Det hadde vært gøy om flere ble med slik at vi kan dele resultater og meninger. 

Les mer: // myaloevera.no/forevercarina // 

#c9 #foreverliving #helse #velvære #livsstil

 

HUSK å nominer meg til Wixen Blog Awards <<HER>>

Velg nominasjonskatergori: livsstilsblogger. Mitt bloggnavn er : Carina Chanel og nettadressen er: www.carinachanel.blogg.no 

Det ville vært som en drøm som gikk i oppfyllelse og det ville absolutt satt en boost i det å blogge mer. Takk!

Amanda Sørum

02.08.2015 kl.21:07

lykke til :) Starter selv 18 august!

spisogspar

02.08.2015 kl.21:18

Lykke til! :)

Linn Helen

02.08.2015 kl.21:45

Lykke til! Starter selv i morgen! Gleder meg :)
Masse lykke til.. Målene dine er ikke så verst de spør du meg.

Vi er ganske make, og jeg vet jo at en bestandig kan gjøre noe bedre..

Spiser sundt og er mye i aktivitet..:)

Kaja Jeanette

03.08.2015 kl.10:41

Lykke til :)

Og du ser allerede bra ut spør du meg :)

14.08.2015 kl.03:43

59? Littt tvilsomt. Kanskje 69?

Carina Chanel

16.08.2015 kl.18:34

Anonym: ...?
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser

    hits