Kom i gang!// Dag 5 på C9.

  • 06.08.2015 - kl.07:30

/Inneholder annonselinker/

Jeg er midt i C9 programmet. Jeg skal følge programmet i 9 dager for å oppnå en slankere, sunnere meg. Etter endt C9 er planen å følge opp den sunne livsstilen med minimum 30 minutters daglig aktivitet og sunt kosthold, men noen dager skriker kroppen min: jeg vil jo bare ligge på sofaen og spise chips! Det blir da desto viktigere å tuppe meg sjøl i ræva! Selv syntes jeg det er vanskelig å trene etter jobb, for jeg er ofte sliten og fullt opptatt med middag, lek, legging av Mini og vasking av hus. Jeg har konkludert med at jeg trener best tidlig på morgenen. Det er også tøft å tuppe seg på hue og ræva ut av senga så tidlig, men vil man nå et mål, må man jobbe for det. For min del består det av å trene 30 minutter effektivt på morgenen før jobb. 

 

Les: Min første dag på C9/ Et bedre meg med C9

 
Kom deg ut og lek!


Åsa Nyvall er samtalecoach utdannet etter psykosyntesens modell, en mulighetsorientert metode som fokuserer på hvert menneskets potensioale. Hun mener at hemmeligheten ligger i forarbeidet, for hva er det som gjør at noen lykkes med å komme seg videre med treningen mens andre faller tilbake til dårlige vaner? Det første man må gjøre er å spørre seg selv: Hvorfor vil jeg dette?

 

HVORFOR?

Et eksempel er fordi man vil orke mer, men HVOROR vil man orke mer? Finn et svar som berører deg personlig.

 

FINN DIN STRATEGI

Mål er viktig, men veien til målet er enda viktigere. Hvilke unnskyldninger bruker du ofte for å slippe unna treningen? Ta et ark og del det opp i to kolonner. I den venstre skriver du ned dine hindre og unnskyldinger. I den høyre skriver du hva du skal gjøre for å overvinne de. Her har du din strategi- og er det vanskelig be venner om hjelp.

 

ØNSK SVAKHETENE VELKOMMEN

Det kan være spennende å utforske egne reaksjoner. Hvorfor vil vi ikke trene akkurat nå? Har man sine strategier klare blir det enklere å jobbe seg ut av svakhetene.

 

GJØR DET LIKEVEL!

Når du havner i samme situasjon som meg: Jeg vil bare ligge på sofaen og spise chips!- gå å tren likevel. Man vet hvor godt det føles etterpå. Og hvor stolt du vil være av deg selv.

 

HUSK å nominer meg til Wixen Blog Awards <<HER>> 

Velg nominasjonskatergori: livsstilsblogger. Mitt bloggnavn er : Carina Chanel og nettadressen er: www.carinachanel.blogg.no 

Det ville vært en drøm som gikk i oppfyllelse å bli nominert og det ville absolutt gitt en boost til det å blogge enda mer. Takk!

 

#helse #skjønnhet #trening #kosthold #c9 #foreverliving 

Malene

06.08.2015 kl.12:31

Masse lykke til!! :)

Koselig om du sjekker ut bloggen min og hvis du vil legge igjen en liten kommentar :)

alexandraiz

06.08.2015 kl.15:11

Hei! Likte bloggen din

Ha en fin sommer videre...

Klem

Carina Chanel

06.08.2015 kl.15:13

alexandraiz: nominer meg gjerne til Wixen blog awards ;)
<3 mer info nederst i blogginnlegget.
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser

    hits