hits

Love what you do.

  • 31.01.2016 - kl.10:00

Som småbarnsmor ønsker jeg selvsagt å ha mest mulig tid til barnet mitt. Jeg ønsker å tjene greit nok til at vi kan finne på morsomme ting og reise verden rundt på ferier, men samtidig ønsker jeg nok fritid i hverdagen så jeg kan levere sent i barnehagen og hente tidlig, så får vi lange ettermiddager sammen. I jobben min har jeg fleksitid, men det jeg flekser må jeg ta igjen en annen dag, det vil si at om jeg reiser tidlig hjem en dag så må jeg jobbe sent en annen. I deltidsjobben min derimot kan jeg jobbe når jeg selv ønsker, vil og kan. Tenk å kunne å trappe ned på fulltidstillingen for å supplere inntekten med deltidsstillingen min i Forever Living, alternativt er å jobbe seg opp og frem i Forever, nok til at man kan leve av det på fulltid- og det kjenner jeg mange som har gjort. Og de gjør det bra! De elsker jobben sin. Finn en jobb du elsker så vil du aldri trenge å arbeide en dag igjen i ditt liv. Det er når lidenskapen din og karrieren din slår seg sammen at magi skjer!

 

Les også: Vil du jobbe med meg?

 

Vi alle ledere! Vi leder oss selv, barna våre, dyra våre, omgivelsene. Lederskap driver også fremover, så hva ser du for deg om 1,2 eller kanskje 5 år frem i tid? Har du en plan? En plan om å lede deg selv i retning for å dine drømmer? Vi er alle ledere for egne liv. Vi bestemmer selv hvordan vi ønsker å ha det rundt oss, og vi bestemmer selv hvordan vi jobber oss frem til å være den personen vi ønsker være og å leve det livet vi ønsker oss. Vi setter alle kurset for fremtid.

Vær en leder. Finn deg en jobb som leder deg i riktig retning. Ikke en jobb som lar deg sitte på stedet hvil. I Forever kan man selv bestemme sin egen tittel, ut i fra hvor mye innsats man legger i sit arbeid. Du er sjef i egen bedrift, og du velger selv din egen lønn- ved å jobbe for den. Mange mennesker tjener gode penger gjennom Network Marketing, og deres finansielle fordeler er alltid et resultat av deres egen innsats i å bygge seg en organisasjon som selger reelle produkter og tjenester. I Network Marketing kan hver og en multiplisere sin innsats, evner og talent ved å hjelpe andre til suksess. Sammen får man gode kollegaer, knytter vennskap og får gode støttespillere som selv har store drømmer om fremtiden. Våg å være annerledes- jobb med Network marketing- det vil du tjene på i det lange løp. 

 

- Do what you love, and love what you do! - 

 

Linneah Dimitrova

31.01.2016 kl.10:26

Så fine bilder! :)

31.01.2016 kl.12:28

Så fine bilder men veldig fint innlegg å.ja mann bestemmer selv.jeg har bestemt å være hjeme med barna ha en fin fin søndag
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser