In the heat of it all.

  • 19.08.2014 - kl.22:13

(Inneholder reklame)

I dag var jeg på trening på første gang på nesten 2 måneder. Sommeren føltes lang når jeg tok mine første vektløft i dag. Alle tidligere opparbeidede muskler har mer eller mindre svunnet hen i sommervarmen, med den gode maten og all øldrikkingen på bryggekanten.

Min Aloe heat lotion svikter derimot aldri! En varmende krem for såre og ømme muskler. Jeg har vannvittig mye spenninger i skuldre og nakke om dagen. Jeg går til behandling og jeg har blitt bedt om å styrke musklene der. For å komme gjennom dagens treningsøkt smurte jeg på et godt lag med krem. Det fikk trekke inn og jobbe med muskelaturen min mens jeg trente. Fordelen med varmen er at musklene slapper bedre av og jeg får trent uten å føle smerte og ubehag. Heat lotion er også god på støle muskler etter trening.

Kan kjøpes i min nettbutikk <HER>

H#shtags: #trening #helse #velvære #aloevera #foreverliving #shopping 

schegg.no

20.08.2014 kl.03:03

skulle trent litt i sommer også, så hadde det ikke vært så hardt nå :P stå på videre så blir det bare enklere herfra :D

Carina Chanel

21.08.2014 kl.00:30

stianrangvaldjonassen: sant, så sant. Vært lat. Kan bare takke meg selv for, men har også hatt denne smertefulle skulderen da og fikk beskjed om å ta det heeelt med ro i ferien altså ;)

schegg.no

21.08.2014 kl.00:31

kunne syklet :P men ja ser at det kan være greit å ta det med ro til tider også :)

Carina Chanel

22.08.2014 kl.11:28

stianrangvaldjonassen: gjør litt vondt å sykle fordi jeg må strekke armen/ skulderen fremover mot styret :/ men har mentalt instilt meg på å bli bedre og at jeg skal trene for å oppnå god funksjon igjen ;)
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser

    hits